Over The Jolly Jumpers

The Jolly Jumpers


De huidige Jolly Jumpers zijn alweer de derde generatie springers en noemen zichzelf de New Generetion. De huidige groep springers zijn jonge, professionele en ambitieuze mannen met een hoop springervaring.


Voor hun shows maken ze gebruik van minitrampolines, kasten, dikke en dunne maten. De springers draaien salto’s en dubbele salto’s alsof het niets is, maken zweefrollen, bouwen menselijke muurtjes en vallen op elkaar, over elkaar en door elkaar. De ‘komische kast-act’ is het paradepaardje van de Jolly Jumpers.


Uitgangspunt is het publiek het gevoel geven dat alles misloopt. Dat is natuurlijk niet zo. Elke salto, elke ogenschijnlijk mislukte buiteling is doordacht en wordt volgens een uitgekiend plan gemaakt.Wat wij bieden


Voor elke gelegenheid, voor elk podium heeft de Jolly Jumpers een passende demonstratie. Ze treden geregeld op bij feesten en partijen. Het publiek wordt hier bij getrakteerd op een wervelende show. De duur van deze show varieert van één kwartier tot één uur. Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke uitgangspunten. De Jolly Jumpers maken dan ook heel wat trainingsuren om het hoge niveau van hun springnummers op peil te houden.


Demonstratiespringen met minitrampolines, kasten en matten is nog altijd een bijzonderheid. De komische act van de Jolly Jumpers is uniek, het is een opvallend nummer dat eigenlijk heel Nederland zou moeten zien. Zoals eerder gezegd zijn de huidige Jolly Jumpers niet meer de Jolly Jumpers van vroeger, ze zijn de  “New Generation” een groep springers die zowel in de voetsporen van de “Jolly Jumpers” als de “Jolly Jumpers Next Generation” treed

Indrukwekkende sprongen

Vliegen door de lucht

Komische act

The new Generation (2018-heden)


Medio 2018 besloot de next generation het stokje over te dragen aan de huidige generatie. The Next Generation (2000-2018)


Medio 2018 besloot de next generation het stokje over te dragen aan de huidige generatie. The original Generation ()