Voor vragen of aanvragen van demonstraties kunt u gebruik maken van het onderstaand formulier.

 

 

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden

Facebook

3 months ago

The Jolly Jumpers

De aftermovie van de show bij Van Kesteren! Wat een geweldige avond! ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

The Jolly Jumpers

Gekkenhuis! De nieuwe vesten zijn er en wij zijn er dol op!😍 ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

The Jolly Jumpers

Ook dit jaar mogen we weer in samenwerking met het Stedelijk orkest kampen een spetterende show neerzetten!Garage Concert van het Stedelijk Orkest Kampen!

Verrassend: bij autobedrijf Van Kesteren in Kampen organiseert het Stedelijk Orkest op 11 mei een Garage Concert. Dus in de werkplaats, de showroom en bij goed weer deels ook op het buitenterrein van Van Kesteren. Het concert vindt plaats in co-productie met sportvereniging RKDOS en centrum voor kunst en kunsteducatie Quintus. Dus naast muziek kunt u ook genieten van theater en acrobatiek.

“Vorig jaar heeft het Stedelijke voor het eerst samengewerkt met RKDOS en voor een spetterend ‘Cirque de Musique’ in sporthal De Reeve gezorgd. Dat werd een uitverkochte sporthal, waar het publiek op de tribune getuige was van een afwisselend programma. Ditmaal gaan we een soortgelijk programma voortoveren op een wel heel speciale locatie.”

Carrousel
Vanwege deze bijzondere locatie zal het publiek ditmaal niet statisch op een tribune het schouwspel kunnen zien en beluisteren, maar krijgt het de vorm van carrousel. Daarbij loopt en staat het publiek langs de optredens. Voor bezoekers die slecht ter been zijn, staan uiteraard stoelen klaar. Dat hoort de organisatie graag tevoren – dan worden stoelen voor u gereserveerd.
Naast live muziek van het Orkest en de Malletband is zangeres Jojanneke Last te horen, en is springwerk te zien van de Jolly Jumpers, stuntwerk van de Freerunners en dans van Quintus.
Dat alles onder theatrale leiding.

Datum : 11 mei 2019
Plaats : Autobedrijf van Kesteren B.V., Kilbystraat 4, Kampen
Tijd: 20.00 uur, deuren open om 19.00 uur
Kaarten: €10 per kaartje
verkoop via www.stedelijkorkest.nl/tickets
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

The Jolly Jumpers

The greatest show 2019, Wij zijn er bij! ... See MoreSee Less

View on Facebook