The Jolly Jumpers

Vliegen, springen, op elkaar vallen. Een spetterende show neerzetten. Daar staan de Jolly Jumpers uit Kampen garant voor. Deze springgroep treedt geregeld op met wervelende shows, geschikt voor een divers publiek. Alles draait om springen: mooie sprongen, moeilijke sprongen of opzettelijk mislukte sprongen.

De Jolly Jumpers omvat een groep jonge, professionele en ambitieuze mannen met een hoop springervaring. Voor hun shows maken ze gebruik van minitrampolines, kasten, dikke en dunne maten. De springers draaien salto’s en dubbele salto’s alsof het niets is, maken zweefrollen, bouwen menselijke muurtjes en vallen op elkaar, over elkaar en door elkaar. De ‘komische kast-act’ is het paradepaardje van de Jolly Jumpers. Uitgangspunt is het publiek het gevoel geven dat alles misloopt. Dat is natuurlijk niet zo. Elke salto, elke ogenschijnlijk mislukte buiteling is doordacht en wordt volgens een uitgekiend plan gemaakt.

Voor elke gelegenheid, voor elk podium heeft de Jolly Jumpers een passende demonstratie. Ze treden geregeld op bij feesten en partijen en toeren in de zomer langs campings om kampeerders te trakteren op een wervelende springdemonstratie. De duur van een show varieert van een kwartier tot een uur. Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke uitgangspunten. De Jolly Jumpers maken dan ook heel wat trainingsuren om het hoge niveau van hun springnummers op peil te houden.

Demonstratiespringen met minitrampolines, kasten en matten is nog altijd een bijzonderheid. De komische act van de Jolly Jumpers is uniek, het is een opvallend nummer dat eigenlijk heel Nederland zou moeten zien. De Jolly Jumpers van nu zijn niet de Jolly Jumpers van vroeger. Ze zijn ‘the next generation’, opvolgers van een groep springers die jarenlang opzien baarde in binnen- en buitenland met hun bijzondere springdemonstraties.

Photo 11-06-14 22 48 26

Facebook

1 month ago

The Jolly Jumpers

Op, tegen, over en tussendoor springen, Het kan allemaal bij de Jolly Jumpers! ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

The Jolly Jumpers

Bunny-hop ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

The Jolly Jumpers

afgelopen jaar bij cirque de musique van Stedelijk Orkest Kampen ! ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

The Jolly Jumpers

Deel 2 eerste training jollyjumpers! ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

The Jolly Jumpers

Jollyjumpers hard aan het trainen voor een nieuwe show!
Voor informatie en interesse kunt u een bericht sturen of gebruik maken van ons contactformulier op de website www.jollyjumperskampen.nl/?page_id=23
... See MoreSee Less

View on Facebook